Vanwege Corona houden we voorlopig alleen 's ochtends om 9.30 uur een kerkdienst. U bent hiervoor van harte welkom.
We kunnen maar een bepert aantal bezoekers tegelijk ontvangen. Aanmelden vooraf is daarom nodig. U kunt zich voor een kerkdienst aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld u bij aanmelden uw naam, adres en aantal personen? U ontvangt een bevestiging of u inderdaad kunt komen.
Bij bezoek aan onze kerkgebouwen geldt dit protocol: Protocol Bezoek NGKV IJsselmuiden.
De kerkdiensten worden ook uitgezonden op ons YouTube kanaal. Klik links op de afbeelding om mee te kijken.

We houden alle kerkdiensten samen met de Nederlands Gereformeerde Kerk, in de Goede Herderkerk, Burg. Van Engelenweg 175 of in De Rank, De Bogaard 2.

Hieronder vindt u de kerkdiensten voor de komende weken.

Zondag 29 november 2020 | Eerste Advent
09.30 uur Ds. Johannes van Beveren De Rank