Vanwege Corona houden we op dit moment alleen 's ochtends om 9.30 uur een kerkdienst. Per dienst kunnen 30 personen de kerkdienst in het kerkgebouw meemaken. Welkom! Aanmelden vooraf is nodig. U kunt u elke week tot vrijdagavond 21.00 uur aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u in mail uw naam, adres en aantal personen vermelden? U ontvangt een bevestiging of u kunt komen.
Bij bezoek aan de kerkgebouwen geldt het coronaprotocol.

De kerkdiensten worden ook uitgezonden op ons YouTube kanaal. Klik links op de afbeelding om mee te kijken.

We houden alle kerkdiensten samen met de Nederlands Gereformeerde Kerk, in de Goede Herderkerk, Burg. Van Engelenweg 175 of in De Rank, De Bogaard 2.

Hieronder vindt u de kerkdiensten voor de komende weken.

Zondag 2 mei 2021 De Rank
09.30 uur Ds. D. van der Zee